Spritbilist mistede bilen og førerretten på stedet

Kort før klokken fire natten til lørdag anholdt og sigtede politiet en 56-årig mand fra Stenlillle for spirituskørsel.

Manden blev standset på Roskildevej i Holbæk i en personbil og da politiet efter diverse alkometertest forventer, at alkoholkoncentrationen i mandens blod vil overstige to promille, er mandens bil blevet beslaglagt med henblik på senere konfiskation. Og hans førerret blev inddraget på stedet, så den 56-årige ikke længere må køre bil, selvom der endnu ikke foreligger et resultat af analysen af den blodprøve, som han har fået udtaget.

Den 56-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres i retten.

Denne artikel er publiceret den 3. april 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply