Østre Færge indfører rabat på ny måde: rabat til alle og ikke kun de hurtige

Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.


Der kommer en ny prisstruktur på rabatten hos Østre Færge i lavsæsonen.

Igen i år vil orøborgere og turister, sommerhusgæster m.m. få glæde af at Folketinget giver tilskud til billigere færgebilletter til de mindre øer i Danmark. Tilskuddet gælder dog kun i lavsæsonen, som i det første halvår strækker sig fra midt i marts til sommerferien starter.

Men for Østre færges vedkommende bliver det ikke med samme rabatter som sidste år, som jo medførte at billig-billetterne blev revet væk på en måned af øboere og sommerhusgæster, men hvor turisterne dårligt nok nåede at få glæde af denne rabat.

Overfartsleder Benny Andersen fortæller til Holbaekonline.dk, at man i år, i stedet giver billigperioden en fast rabat på 40% på alle biletter i hele lavsæsonen, men han ved endnu ikke om billigperioden starter midt i marts måned eller 1. april, da man også skal tage hensyn til de kunder som bruger månedskort. Og til de kunder som ikke fik brugt deres rabatkort op sidste år er der godt nyt: Disse kort kan bruges i 2017.

Og så er det slut med betaling for transport af cykler og knallerter med Østre Færge.

Denne artikel er publiceret den 26. januar 2017 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply