Informationsmøde om indkvartering af flygtninge i Holbækhus

I denne måned flytter de første flygtninge ind på Holbækhus. Foto: Holbæk Kommune.

I denne måned flytter de første flygtninge ind på Holbækhus. Foto: Holbæk Kommune.

Onsdag aften er der informationsmøde på Holbækhus om indkvartering af flygtninge på det tidligere plejecenter.

Byrådet har tidligere besluttet, at Holbækhus i en periode skal benyttes til midlertidig indkvartering af flygtninge, der har fået asyl i Danmark. I denne måned flytter de første flygtninge så ind og derfor indkaldes der nu til informationsmøde.

Beboerne bliver en blanding af små familier, enlige eller par med få børn, ægtepar uden børn, søskende, lidt ældre samt i mindre omfang enkelte enlige yngre. En del af dem kommer fra andre indkvarteringer i Holbæk Kommune og nogle fra asylcentre. De fleste vil gå i sprogskole og/eller praktik på en arbejdsplads de fleste af ugens dage.

På mødet vil der blive orienteret om indflytningsplaner, man vil kunne træffe de sociale viceværter, der skal have deres daglige gang på Holbækhus og så vil der lige efter informationsmødet blive holdt måde i en frivillig-gruppe for folk, der vil lave aktiviteter for flygtningene.

Mødet foregår onsdag klokken 18.00 og der er indgang fra Smithsvej via døren til højre for havelågen.

Denne artikel er publiceret den 22. november 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply