Brand i lejlighed – mand bragt til sygehuset

Her reddes en mandlig beboer ud af en brændende lejlighed i Ladegårdsparken. Foto: Rolf Larsen.

Her reddes en mandlig beboer ud af en brændende lejlighed i Ladegårdsparken. Foto: Rolf Larsen.

Torsdag aften udbrød der brand i en lejlighed på 3. sal i Ladegårdsparken Vest.

Klokken 18.55 blev politi, brandbil og ambulancer sendt til branden, der i første omgang var meldt som ild i lejlighed i nr. 129. Men da de første brandbiler ankom til stedet, gik det op for brandfolkene, at det i stedet var i en blok på den anden side af Ladegårdsparken i nr. 137, at branden rasede.

Inde i lejligheden var der en mand, ikke kunne komme ud ved egen hjælp. Han stod i et åben vindue og brandfolkene satte en lang stige op ad muren og en brandmand kravlede op ad stigen, for at hjælpe den mandlige beboer ned. Da han var kommet ned på jorden begyndte de tilstedeværende beboere, som var stimlet sammen, at klappe af brandfolkenes redning og i vel sagtens også i lettelse over, at den mandlige beboer klarede det.

Den reddede blev bragt til kontrol for røgforgiftning på Holbæk Sygehus.

Så snart beboeren var var kørt væk, startede røgdykkere selve slukningsarbejdet inde i lejligheden og fik i løbet af få minutter bugt med ilden.

Beboerne i opgangen var blevet evakueret, men det viste sig, at der også var en person i lejligheden oven over brandstedet.

– Vedkommende har kun fået lidt røg, oplyser politiets indsatsleder på stedet til Holbaekonline.dk.

Lejligheden udbrændte tog der er store røg og sodskader i lejligheden og på bygningen.

– Vi kender ikke på nuværende tidspunkt årsagen til branden, oplyser politiets indsatsleder til Holbaekonline.dk, og fortæller at man har sendt en politipatrulje til sygehuset for at snakke med manden, når det kan lade sig gøre.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 20. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply