Mand mistænkes for selv at have sat ild til lejlighed

Her reddes en mandlig beboer ud af en brændende lejlighed i Ladegårdsparken - han mistænkes nu for selv at have sat ild til lejligheden. Foto: Rolf Larsen.

Her reddes en mandlig beboer ud af en brændende lejlighed i Ladegårdsparken – han mistænkes nu for selv at have sat ild til lejligheden. Foto: Rolf Larsen.


En 36-årig mandlig beboer mistænkes for selv at have sat ild til sin lejlighed på 3. sal i Ladegårdsparken torsdag aften. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Flere brandbiler, ambulancer og politipatruljer blev sendt til Ladegårdsparken, da der kort før klokken 19 torsdag aften indløb melding om brand i lejlighed.

Opgangens øvrige beboere blev evakueret, men lejlighedens mandlige beboer kunne ikke komme ud ved egen hjælp og blev reddet ud gennem et vindue af brandvæsnet, der satte en høj stige op ad muren og hjalp manden ned.

Den 36-årige blev indlagt på sygehuset til observation for eventuel røgforgiftning. Her befinder han sig fortsat under bevogtning af politiet, som mistænker ham for selv at have sat ild på sin lejlighed. Han er derfor blevet sigtet for brandstiftelse og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk i løbet af fredagen.

Øvrige beboere kunne ikke vende tilbage
I forbindelse med branden skete der omfattende skader i den lejlighed, hvor branden var startet, ligesom øvrige lejligheder fik vand- og/eller sodskader.

Opgangens ni beboere kunne efterfølgende ikke vende retur til deres lejligheder på grund af brandens omfang og følgeskader. De har derfor måttet finde alternativ logi for natten, indtil boligselskab og Holbæk kommune i løbet af fredagen finder en mere varig løsning for de berørte beboere.

Se også: Brand i lejlighed – mand bragt til sygehuset

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 21. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply