Huspriserne steg i august

Arkivfoto: Meditations / Pixabay


Salgspriserne på villaer og rækkehuse i Holbæk har været støt stigende siden årsskiftet, og steg i august med 3,2 % i forhold til måneden før, viser tal fra Boligsidens Markedsindeks.

– Holbæks boligmarked har ind til videre udviklet sig positivt på både priser og salgstid gennem 2016 efter en vis afmatning sidste efterår. Det synes jeg lover godt for resten af året, siger Peter Mørch, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Holbæk, der til dagligt rådgiver sparekassens kunder om boligkøb.

Villaer og rækkehuse sælges hurtigere
Hos Boligsiden.dk, der står bag Boligsidens Markedsindekset, ser man også gode takter på Holbæks boligmarked:

– Det går godt på det lokale boligmarked i Holbæk, hvor priserne er steget pænt siden årsskiftet. Samtidig har salgstiden i Holbæk været faldende det seneste år og var i august på 191 dage. Det er noget af det laveste, vi har set de sidste fem år, så alt i alt tyder det på et lokalt boligmarked i god form, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk

Ifølge Sparekassen Kronjylland i Holbæk er der flere gode forklaringer på, at Holbæk har klarer sig godt.

– Vi har set en tendens, hvor der er kommet øget tempo i boligmarkedet også uden for København og Aarhus. Selvfølgelig har den lave rente en positiv effekt. Samtidig er der kommet flere prisdygtige alternativer til det klassiske realkreditlån, som også er med til at gøre det attraktivt for mange at købe bolig lige nu, siger Peter Mørch fra Sparekassen Kronjylland i Holbæk, og fortsætter:

– Derudover er Holbæk selvfølgelig et dejligt område at bosætte sig i, der byder både på flot natur omkring fjorden og et rigt lokal- og kulturliv i byen. Det er helt sikkert noget, som mange boligkøbere finder tillokkende.

Denne artikel er publiceret den 3. oktober 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply