Medie: Død rocker var højtstående medlem af Bandidos i Holbæk

Umar Asghar (Privatfoto).

Umar Asghar (Privatfoto).

Fredag i sidste uge blev den 24-årige Umar Asghar fundet hængt i sin celle i Holbæk Arrest. Ifølge Ekstrbladet.dk var han højtstående medlem af Bandidos Westcity – der har klubhus i Østerstræde 4 i Holbæk.

Umar Asghar sad varetægtsfængslet, sigtet i sagen om trippeldrabet på tre unge mænd på Frederiksberg i november sidste år.

Ifølge Ekstrabladet.dk var Umar Asghar såkaldt ‘Sergento de Armas’ i Bandidos MC Westcity, som chapteret – eller afdelingen – i Holbæk hedder. Det bekræftes ifølge Ekstrabladet.dk af Københavns Politi. En’Sergento de Armas’ har til opgave bl.a. at holde orden internt i klubben, få bilagt interne- og eksternestridigheder – eller handle på dem.

Umar Asghar blev anholdt i april måned i forbindelse med en større politiaktion, hvor også Bandidos’ klubhus i Østerstræde blev ransaget og sad varetægtsfængslet indtil i torsdags. Han har hele tiden nægtet sig skydlig.

Får muslimsk begravelse
Ekstrabladet.dk har talt med talsmand Kent ‘Kemo’Sørensen, der er talsmand for Bandidos MC Denmark og om Umar Asghars begravelse siger han:

– Han skal begraves muslimsk. Begravelsen kommer til at foregå på familiens præmisser, og hvad de ønsker, retter vi os efter.

Denne artikel er publiceret den 9. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply