Ubetænksom joke: Jeg drikker saltsyre

Foto: Simon / Pixabay


En 45-årig mand fra Holbæk gjorde i nat sine venner bekymrede med et voldsomt opslag på Facebook.

Kort efter klokken blev politiet kontaktet af en bekymret anmelder, der netop havde læst en besked på Facebook fra en 45-årig mand fra Holbæk, der havde skrevet, at han var ved Munkholmbroen, hvor han sad og drak saltsyre for at tage sig eget liv.

Politiet kørte til broen, hvor de ikke fandt manden.

Det lykkedes at få fat i manden telefonisk, der forklarede, at han havde det godt, og at det hele blot var en joke. Han kunne godt se, at det var uheldigt at lave den slags ting, der medførte bekymrede venner og arbejde for politiet uden grund.

Denne artikel er publiceret den 8. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply