Fire unge anholdt: Sigtes for trusler med skydevåben

Foto: Rolf Larsen.

Fire unge mænd blev sent tirsdag aften anholdt efter en anmeldelse om trusler med en pistollignende genstand ved en social sammenkomst på Kastanievej i Holbæk

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man klokken 22.14 fik en anmeldelse om, at fire mænd havde indfundet sig på Kastanievej i Holbæk, hvor nogle unge mennesker var samlet til en social sammenkomst. De fire unge mænd var imidlertid ikke velkomne på stedet, så de blev bedt om at gå, hvilket skabet uro på stedet. Mændene kørte fra stedet, men kom senere tilbage, hvor en af mændene truede to forurettede med en pistollignende genstand. Mændene kørte herefter fra stedet i en bil.

Anholdt på Kløverstien
Politiet kørte talstærkt til stedet, for at søge efter mændene og bilen. En patrulje så bilen på Skagerakvej, hvor den fortsatte videre ad Kløverstien.

Her bragte patruljen bilen til standsning og de fire mænd, en 17-årig, to 18-årige og en 19-årig – alle fra Holbæk, blev anholdt kl. 22.40 og sigtet for trusler med skydevåben.

Politiet ransagede bilen og visiterede de anholdte uden at finde frem til et skydevåben.

Der blev indledt en omfattende eftersøgning efter våbnet, hvor hundepatruljer afsøgte området omkring gerningsstedet, men fandt intet skydevåben.

De fire mænd blev taget med til stationen til afhøring og sagsbehandling. Bilen, de fire var kørende i, blev hentet af en autotransporter.

Politiets jurister har vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille de fire anholdte i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, så de blev alle løsladt tidligt i morges.

De er alle fortsat sigtet i sagen.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply