Holbæk politi efter ballade på stationen: Vi vil prioritere det højt at blive mere synlige

TV Øst, Nordvestnyt, Holbaekonline.dk, DR P4 var mødt frem til  pressemødet på Holbæk station. Foto: Jesper von Staffeldt.

TV Øst, Nordvestnyt, Holbaekonline.dk, DR P4 var mødt frem til pressemødet på Holbæk station. Foto: Jesper von Staffeldt.

Midt – og Vestsjællands politi og Holbæk kommune havde i dag indkaldt til et pressemøde på Holbæk station i anledning af den utryghed der er skabt blandt kommunens borgere ved at færdes på og ved Holbæk station.

Utrygheden har har hersket i flere måneder p.g.a unge menneskers optræden, en optræden der nogle gange “bare “var provokerende andre gange medførte verbale og fysiske øretæver, som tidligere beskrevet på Holbaekonline.dk.

Til stede var Lars Dinesen, formand for Læring og trivsel for børn og unge og politikommissær Per Kragh fra politiets forebyggelsesafdeling.

Politiet: Tryghed er ikke altid rationelt
Politikommissær Per Kragh fortalte bl.a. på pressemødet, at det er politiets opfattelse, at borgerne nu kan færdes trygt på og ved Holbæk Station, men han tilføjer dog:

– Vi kan ikke garantere for hvad der sker i morgen.

Da Holbaekonline.dk spørger ham, om han også tror at borgerne føler sig trygger svarer han prompte:

– Nej!, og han fortsatte:

– Og det er jo så det, som bliver vores opgave, og det vil vi jo så også gerne signalere her gennem pressen. Tryghed er jo ikke altid rationelt, på den måde, at det er baseret på antallet af anmeldelser.

– Der er skabt en utryghed her, og den kan være svær at få bragt til ende, sagde Per Kragh og understregede, at han ikke mente der er nogen grund til at føle sig utrygge ved at færdes på og ved Holbæk Station.

Holbaekonline var til stede med mikrofon og videokamera – se hvad der blev talt om i den nedestående video:

Denne artikel er publiceret den 2. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply