Ballade på Kalundborgvej: 17-årig slog politimand i ansigtet

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk


En 17-årig dreng blev anholdt for at slå en politimand og 10 andre tilbageholdt i forbindelse med ballade på Kalundborgvej i Holbæk.

En gruppe på 12-14 personer var kommet op at slås ved Enighedsvej og da politiet ankom til stedet var der en ophidset stemning og flere af de tilstedeværende optrådte aggressivt og provokerende. Politiet var talstærkt på stedet med tre almindelige patruljer og to hundepatruljer. Alle de tilstedeværende blev registrerede.

En 17-årig dreng fra Holbæk blev anholdt, da han slog en politimand i ansigtet. Den 17-årige har været i politiets varetægt natten over.

Politiet tilbageholdt kortvarigt i alt 11 personer, der blev visiteret og registreret. Ved hjælp af hunde fandt politiet fire knive, 20,4 gram hash og en joint, som politiet formoder er blevet smidt i forbindelse med politiets ankomst til stedet.

Den 17-årig blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for vold mod politiet og retten valgte at varetægtsfængsle ham til den 31. maj på en sikret ungdomsinstitution. Den 17-årige valgte at kære kendelsen.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 4. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply