Det nøgne look på Orø

Sådan omtrent kommer der til at se ud på Orø Camping i weekenden 27-29 . maj hvor ca. 75 naurister har sat hinanden stævne. Foto: Naturister.dk

Sådan omtrent kommer der til at se ud på Orø Camping i weekenden 27-29 . maj hvor ca. 75 naurister har sat hinanden stævne. Foto: Naturister.dk

Vi bliver jo alle født som naturister, men på et eller andet tidspunkt begynder vi jo at iføre os tøj, om ikke af andre grunde, så for at undgå at komme til at fryse.

Og så lærer de fleste af os jo, at det virker mere anstændigt at have tøj på kroppen hvis vi færdes i det offentlige rum. Men så er der også de mennesker som ikke har forstået ”glæden” ved vådt badetøj og hellere undlader at have tøj på, når de bader eller færdes ved stranden. Dem kalder flertallet for nudister eller naturister. Men det er her i Danmark faktisk tilladt at færdes overalt helt som Vor Herre skabte os, men man må dog ikke virke anstødelig, og det må jo siges at være noget af en gummiparagraf, for hvem skal afgøre om en færden er anstødelig eller ej?

En medarbejder fra Holbaekonline.dk har talt med tre naturister, om grunden og glæden ved at kunne færdes uden en trevl på kroppen, og disse videointerviews vises nederst i denne artikel. En af dem bor i øvrigt på Orø og hedder Per Eldon, han er datamatiker af uddannelse og som desuden har været formand for menighedsrådet.

Grunden til disse interviews er de tre herrer er medlemmer af foreningen Danske Naturister/Sjælland, som har sat hinanden stævne på Orø Camping i weekenden fra d. 27-29. maj.

Denne artikel er publiceret den 5. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Kirsten Schmidt

    Hvornår blev nøgne mennesker pludselig noget, man skal beskyttes for?

Leave a Reply