112 var ramt af nedbrud

Det var torsdag aften ikke muligt at ringe 112. Foto: Rigspolitiet.

Det var torsdag aften ikke muligt at ringe 112. Foto: Rigspolitiet.

Torsdag aften meddelte politiet, at det ikke er muligt at ringe 112 på Sjælland udenfor hovedstadsområdet. Foto: Rigspolitiet.[/caption]Sent torsadg aften blev 112 ramt af nedbrud i dele af landet. Kort efter midnat var det igen muligt at ringe 112.

Alarmcentralen på 112 var torsdag aften ramt af nedbrud på Fyn og Sjælland bortset fra Storkøbenhavn. Politiet måtte derfor udsende en beredskabsmeddelelse, med alternative telefonnumre, på 8-cifre, ligesom almindelig telefonnumre, som boergerne i de berørte områder skulle ringe på i stedet.

Men klokken 00.20 natten til fredag kunne politiet oplyser, at det igen var muligt at ringe 112 på Fyn og Sjælland.

Opdateret d. 29. april 2016 kl. 00.25

Denne artikel er publiceret den 28. april 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply