Orø: Et lille dementi

Mange har hørt, at der fredag er reception hos Orøs nye læge, men det er der ikke. Foto: Jesper von Staffeldt.

Mange har hørt, at der fredag er reception hos Orøs nye læge, men det er der ikke. Foto: Jesper von Staffeldt.

Rygterne svirrer i et så lille og begrænset område som Orø: Nogle er sande, andre det modsatte. Et af de seneste rygter som Deres udsendte har hørt i dag er, at øens nye læge i morgen vil holde åbningsreception i lægekonsultationen i Elnebjergcenteret og at Region Sjælland skulle have sendt et brev om dette til Orøborgerne.

Men Deres udsendte mødte i dag ingen Orøborgere som havde modtaget et sådant brev, men flere havde hørt der skulle være en sådan reception om fredagen.

Men der var lidt sandt i rygterne, for jeg talte med to af lægens Orø-patienter som fra lægens egen mund havde hørt om denne reception, som skulle finde sted i morgen fredag. Det var også planlagt til denne dag, men imidlertid var det lokale hvor receptionen skulle finde sted optaget af et andet arrangement, og derfor er receptionen udskudt til et senere tidspunkt og Orøborgerne vil modtage brev som fortæller om tidspunkt og dato for denne begivenhed.

Denne artikel er publiceret den 28. april 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply