Heerup på Kommunekram i Holbæk

 Her står Pædagogisk Koordinator  Tønnes Pyre med en oliekridtstegning af Heerup, som dukkede op på Kommunekram i Holbæk. Foto: Jesper von Staffeldt.

Her står Pædagogisk Koordinator Tønnes Pyre med en oliekridtstegning af Heerup, som dukkede op på Kommunekram i Holbæk. Foto: Jesper von Staffeldt.


Man kan gøre et godt kup hos Kommunekram i Holbæk kommune. Men det er ikke hver dag man ser en tegning af en kendt og anerkendt kunstner.

Pædagogisk koordinator Tønnes Pyre fortæller til Holbaekonline.dk, at man har modtaget en oliekridttegning af den danske kunstner Henry Heerup (1907–1993).

Ingen af medarbejderne på Kommunekram, som er et kræmmermarked med et socialt sigte, har en Bruun Rasmussen i maven, men heldigvis fattede man mistanke til at billedet ikke var en kopi, men kunne være penge værd.

Vi kan fortælle billedet vil blive solgt ved en auktion i næste måned. Præcis hvornår vil du selvfølgelig kunne læse på Holbaekonline.dk.

To medarbejdere fra Holbaekonline.dk har været på besøg på Kommunekram for at lave et videoportræt af den kommunale virksomhed, dens ansatte og medarbejdere, som sendes på LokalKanalen søndag d. 1. maj klokken 22.

Vi bringer nedenfor en lille forsmag på udsendelsen – bør ses den i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 23. april 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply