Nu gælder det: 2. division eller Danmarksserien?

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Når Holbæk B&I søndag eftermiddag løber på banen til forårets første kamp, så er spillet om en fortsat plads i 2. division eller nedrykning til Danmarksserien i gang.

Det er knap fem år siden, at Holbækkerne under navnet Nordvest FC spillede playoff-kampe mod det daværende Blokhus FC om oprykning til 1. division. Dette forår handler det ikke om at rykke op – men at undgå nedrykning til Danmarksserien.

I den 3,5 måned lange vinterpause er den tidligere assistenttræner Peter Ebbe Tønder blevet forfremmet til cheftræner og syv spillere har forladt klubben, her i blandt målmand Nikcy Jensen og ikke mindst Frederik Tingager.

Men tilgengæld har klubben også været ude og finde nye spillere som Lasse Green (Ringsted), Mikkel Adamsen (Birkerød) og Christoffer Thrane (Kalundborg). Frederik Parishus og Jesper Halling er begge rykket op fra klubbens egen U-19 trup og så har Thomas Jensen droppet idéen om at hellige sig sine studier og bliver på holdet.

Peter Ebbe Tønder får hjælp fra Thomas Thomsen, som indtager pladsen som assistenttræner. Thomas Thomsen har masser er erfaring som cheftræner i Danmarksserien og Sjællandsserien.

Om dagens kamp
Søndag eftermiddag skal holbækkerne møde Odder. Med de nye struktur-regler for divisionen, så tager Holdene sine point med fra efterårets spil og det betyder at Holbæk starter med 6 point og inden kampen ligger under nedrykningsstregen. Odder har 8 point.

Så det er fra start op ad bakke for Holbæks ønske om at blive i 2. division. Men første skridt kan tages i dag mod Odder.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at Christian Lundsteen og Oliver Madsen er skadede og vil være ude i længere tid.

Kampen spilles på Holbæk Stadion og der er kickoff klokken 15.30.

Denne artikel er publiceret den 20. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

Leave a Reply