Nu er der igen ro på Holbæk Station

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk

Det ser ud til, at roen er vendt tilbage til Holbæk Station efter en periode fra november til januar med sager om vold og røveri i eller omkring stationen.

Fra november til starten af januar modtog politiet anmeldelser om otte sager om vold og fire sager om røveri begået på eller ved Holbæk Station.

Anmeldelserne gjorde, at politiet i tæt samarbejde med Holbæk Kommunes SSP-medarbejdere tog fat på at få løst problemerne med trygheden i området. Det viste sig, at indsatsen kunne koncentrere sig om fem unge i alderen 14-16 år.

De unge er nu sigtet for seks af forholdene ved stationen. De øvrige sager efterforskes fortsat, og det forventes, at der vil komme flere sigtelser i sagerne.

Der har nu været ro i området siden den 9. januar 2016, og politiet håber og tror, at problemerne nu er løst.

– Det er vores indtryk, at vi sammen med SSP-medarbejderne i Holbæk Kommune har afdækket problemet på og omkring Holbæk Station og løst det i fællesskab. Det er naturligvis helt uacceptabelt, at unge generer andre på forskellig vis på et så centralt sted som en jernbanestation, hvor der i sagens natur færdes mange mennesker dagligt. Vi fortsætter med at holde øje med forholdene på stationen, både i forhold til den konkrete gruppe unge mennesker og i forhold til andre, der måtte have en uhensigtsmæssig adfærd, siger politikommissær Richard Olsen, Holbæk.

Denne artikel er publiceret den 24. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply