Vind for Orø fra Orø

Orø Nyt har også dækket sagen om kæmpevindmøllerne. Foto: Jesper von Staffeldt.

Orø Nyt har også dækket sagen om kæmpevindmøllerne. Foto: Jesper von Staffeldt.

Der vil blive diskuteret kæmpevindmøller på Orø i aften – hvad enten arrangørerne af aftens møde i forsamlingshuset havde tænkt sig det eller ej.

Det start startede så uskyldigt med, at borgerne på Orø blev inviteret til møde om et grønt projekt med titlen “vind fra Orø for Orø”, det lød som et budskab fra de glade 70´ere og 80’ere, og var det måske også.

Men nogle mener der bag det glade budskab skjuler sig et ønske om at erstatte de nuværende 6 mindre vindmøller med tre store vindmøller på 150m, som tidligere omtalt på Holbaekonline.dk.

I dag er der møde om emnet i Orø forsamlingshus, og at dømme efter de mange indlæg på “Os der bor på Orø” bliver det ikke kedeligt. Men står det til arrangørerne, så rummer dagsordenen ikke plads til en debat om kæmpevindmøller. Men måske har arrangørerne ikke det sidste ord i denne sag, for der er reserveret tid og plads til man efter dette møde kan sætte fokus på de store vindmøller.

Holbaekonline.dks mand på Orø har interviewet Orønyts redaktør Simon Hansen om vindmølle sagen i videoen herunder:

Denne artikel er publiceret den 24. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

En kommentar

  • Interviewet kan jeg jo ikke sige så meget til – men jeg forstår ikke, hvorfor Holbæk Online tilegner interviewet tre navngivne personer med tekst på skærmen ved afslutningen af interviewet. Det virker noget besynderligt… og meget lidt journalistisk.

    Venlig hilsen
    Simon Bordal Hansen
    Orønyt

Leave a Reply