Ingen besøg til isoleret 15-årig pige fra Kundby

Hverken hendes mor eller kommunens socialforvaltning har besøgt den isolationsfængslede 15-årige pige fra Kundby. Det skriver dr.dk.

Ifølge pigens forsvarer, Nima Nabipour, så har pigens mor ikke fået tilladelse til at besøge hende og socialforvaltningen i Holbæk Kommune har ikke taget initiativ til at komme ind og besøge pigen

– Det synes jeg er dybt kritisabelt, siger advokat Nima Nabipour til dr.dk.

Ifølge forsvareren har hans advokatkontor fra første dag, de fik sagen, forsøgt at få kommunens socialforvaltning til at besøge den 15-årige pige.

Ved ikke hvornår det bliver
Den 15-årige pige fra Kundby blev anholdt d. 13. januar under en politiaktion hvor både politi og bomberyddere ransagede pigens hjem i Kundby. Dagen efter blev hun varetægtsfængslet frem til den 9. februar. Heraf skal hun sidde isolationsfængslet frem til den 26. januar.

Leder af Uddannelse til alle, hvorunder Ungeindsatsen i Holbæk Kommune ligger, Julie Becher fortæller til dr.dk at kommunen allerede dagen efter kontaktede arresten. Men på grund af forskellige omstændigheder er det først nu lykkedes at få en aftale om at besøge pigen.

– Jeg ved ikke, hvornår det bliver, men nu er aftalen i stand, siger Julie Becher til dr.dk.

Denne artikel er publiceret den 23. januar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply