7. maj 2024

- Jeg tror pølserne er færdige chef... En gryde med pølser kogte tør på Kunsthøjskolen i Holbæk lørdag morgen. Foto: Michael Johannessen.

- Jeg tror pølserne er færdige chef...  En gryde med pølser kogte tør på Kunsthøjskolen i Holbæk lørdag morgen. Foto: Michael Johannessen.
– Jeg tror pølserne er færdige chef… En gryde med pølser kogte tør på Kunsthøjskolen i Holbæk lørdag morgen. Foto: Michael Johannessen.
Lørdag morgen kort før klokken ni blev Holbæk Brandvæsen kaldt ud til en brand på Kunsthøjskolen på Ladegårdsalléen i Holbæk.

Brandsprøjten, tankvognen og stigevognen blev sendt af sted, men det viste sig hurtigt, at der ikke var brug for den helt store udrykning.

For selvom man ofte siger, at der ikke går røg af en brand uden at der er ild i den, så var det i dette tilfælde noget værre pølsesnak.

Nogen havde nemlig lavet pølser i går, men glemt gryden med pølserne på komfuret. Den var derfor kogt tør og det resulterede i en kraftig røgudvikling, da pølserne i stedet blev godt stegt.

Brandfolkene fik hældt vand på pølserne og båret gryden ud i det fri, hvorefter der blev luftet godt ud på Kunsthøjskolen.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.