20. maj 2024

Foto: Fors A/S.

En nyt portsystem på Jernløse Genbrugsplads gør det nu lettere, at kommer ind og aflevere affald.

Genbrugspladsen er en ubemandet selvbetjeningsplads, som med udvidede åbningstider gør det nemmere, at komme af med sit affald og genbrug, når det passer ind dagligdagens gøremål.

Med et nyt portsystem bliver adgangen til pladsen endnu nemmere. Et kamera udstyret med nummerpladegenkendelse åbner automatisk porten, når bilen nærmer sig.

Det kræver blot, at man registrerer sin bils nummerplade i selvbetjeningsstystemet én gang – og selvfølgelig igen, hvis man får ny nummerplade.

Det betyder, at man ikke længere skal stoppe op og have telefonen op af lommen ved porten som før, hvor adgang krævede, at man ringede op til et telefonnummer ved ankomst til pladsen.

Det nye portsystem blev sat i funktion den 1. maj. Men frem til den 16. juni vil det stadig være muligt, at få adgang til pladsen på den ‘gamle’ facon. Men herefter kræver det, at man har registreret sin nummerplade i selvbetjeningssystemet, for at få adgang til pladsen.

Fors oplyser, at man kan på fors.dk/affald/genbrugspladser  kan finde link til selvbetjeningssystemet, hvor man kan oprette en bruger eller som eksisterende bruger registrere sin nummerplade.

Leave a Reply