1. maj 2024

Orø Kro har fået ny direktør. Foto: Jesper von Staffeldt.

Orø Kro har fået ny direktør. Foto: Jesper von Staffeldt.
Orø Kro har fået ny ejer og direktør. Foto: Jesper von Staffeldt.
Da juli blev afløst af august skiftede Orø Kro samtidig ejer.

Den nye ejer er 57-årige Ingela Andersson, der til dagligt bor i Dragør med sin mand, som er daglig leder i en vinbutik i Dragør.

– Jeg har arbejdet inden for hotel- og restaurationsbranchen hele mit liv, og jeg har haft mange kasketter på, men jeg har altid haft en drøm om mit eget sted, og derfor slog jeg til, da muligheden bød sig, fortæller Ingela Andersson.

– Jeg besøgte Orø for første gang for mange år siden, og har været her flere gange siden. Jeg nyder især den skønne natur, der er på øen. Jeg er jo født og opvokset ved vandet, og netop nærheden til havet trækker, siger Ingela Anderson.

Hun har ikke har planer om at lave meget om på kroen, men gerne vil tilføre lidt nyt.

– Jeg blev forelsket i kroen og særligt krostuen, da jeg kom her første gang. Der er noget originalt og autentisk over den, som jeg godt kan lide. Alt er så moderne omkring os, og det er fint, men her er sjæl og charme. Det faldt jeg for, fortæller den nye kroejer og direktør.

Hun vil fortsat blive boende i Dragør, men forventer at tilbringe de fleste dage på Orø, fremgår det af kroens hjemmeside.

2 thoughts on “Orø Kro hår fået ny ejer og direktør

  1. Flere læsere har kontaktet Deres udsendte på Orø og sagt de har været inde på cvr-registret/ selskabsregistret, og her fremgår det ikke at der er kommet ny direktør/leder for drift selskabet , som står for den daglige ledelse/drift. Skiftet skulle ifølge en pressemeddelelse være sket 1.8
    Af pressemeddelelsen fremgår endvidere at der også er kommet en ny ejer. Og her må man spørge ejer af hvad ? Drift selskabet eller det selskab som ejer Kroen fysisk ?
    Holbaekonline.dk er i besiddelse af to forskellige pressemeddelser : En hvor den er underskrevet af den tidligere? direktør Ole Brinckmann en anden uden denne underskrift.
    Vi venter spændt på en afklaring. Måske kan man læse det i morgen hos NVN, som i dag har haft en journalist på Orø

  2. sidste nye. På Kroens hjemmeside kunne vi læse at kroen skiftede ejer og direktør pr 1.8. I NVN står der pr 1.9.
    Læg mærke til ordet ejer . Ved ejer af en kro forstår jeg man ejer bygningerne fysisk. Men det er der ikke tale om i dette tilfælde kun om endnu en forpagtning, dog kan man vel nok eje et drift selskab, men stadig synes jeg ordet forpagter er bedre dækkende

Comments are closed.