19. maj 2024

I sidste uge fik Sparekassen Sjællands filial i Tølløse ny direktør.

Pernille Turka afløser dermed Lisette Juul Jensen, der fik stor ros fra administrerende direktør Lars Petersson:

– Du har gjort en rigtig stor indsats her i Tølløse, og det er jeg meget taknemmelig for. Heldigvis bliver det heller ikke et endeligt farvel, sagde Lars Petersson ved receptionen i sidste uge og kunne samtidig fortælle, at Lisette Juul Jensen skal være chef for en afdeling i sparekassens hovedsæde i Holbæk, som arbejder på at optimere kundeoplevelsen yderligere.

Den nye filialdirektør, Pernille Turka, har været ansat i Sparekassen Sjælland i ni år – senest som kunderådgiver i filialen på Frederiksberg, men hun kender godt Tølløse:

– Jeg har et tæt forhold til Tølløse, og jeg er kommet her meget gennem årene, da jeg har en nær familierelation, der bor i byen.

Lars Petersson brugte anledningen til at slå fast, at Sparekassen Sjælland – som det eneste pengeinstitut i byen – fortsætter med at være en aktiv del af Tølløse – og andre små lokalsamfund:

– Sparekassens filial her i Tølløse er utrolig veldrevet, og jeg er helt sikker på, at vi har valgt den rette strategi ved fortsat at være tilstede og bakke op om lokalområdet, fortalte han.

Og den nye filialdirektør glæder sig til at blive en del af det lokalområdet:

– Som filialdirektør i Sparekassen Sjællands lokale filial her i Tølløse, glæder jeg mig til at bidrage positivt til byens og egnens fortsatte udvikling.