30. maj 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Torsdag morgen har politiet ransaget flere adresser nær Holbæk og anholdt tre personer i en omfattende sag om indsmugling af amfetamin.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

De tre personer som blev anholdt torsdag morgen er to kvinder på 42 og 40 år samt en mand på 35 år.

I forvejen er to mænd på hhv 33 og 34 år blevet varetægtsfængslet for lukkede døre i sagen.

-Der er tale om en sag, som vi har efterforsket siden starten af januar. Vi har sigtet de fem personer for indsmugling af i alt 300 kilo amfetamin fra Holland til Danmark. Vi vurderer, at det med anholdelserne er lykkedes os at rive et meget aktivt smuglernetværk, der opererede på Vestsjælland, fra hinanden, siger politikommissær Michael Andreasen.

Sagen tog sin begyndelse i starten af januar, da Toldstyrelsen fandt flere kilo amfetamin, der via et kurerfirma blev bragt ind i landet. I alt er der fundet 51 kilo amfetamin. Men efterforskningen af sagen har ført til, at de fem personer er sigtet for indsmugling af en langt større mængde.

Anholdelserne i dag er alle sket i forbindelse med ransagning på fire forskellige adresser i Holbæk-området.

-Vi kommer til at fortsætte efterforskningen i sagen. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige om der vil komme yderligere anholdelser. Det afhænger bl.a. af det materiale, vi har beslaglagt under vores ransagninger i dag, siger Michael Andreasen.

De tre personer ventes fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk torsdag eftermiddag. 

Leave a Reply