4. maj 2024

Den statsligt ejede TV-station TV2 Zulu har fået 100.000 kroner af Holbæk Kommune så deres arrangement Zulu Sommerbio lægger vejen forbi Holbæk.

Kommunen har fået et tilbud fra TV2 Zulu om at Holbæk Kommune kan blive en del af det officielle Zulu Sommerbio program med to udendørs filmforevisninger i Holbæk den 23. og 24. juli i år.

Arrangementet vil ske i samarbejde med Kulturbiografen Frysehuset, der er ejet af fonden Sidesporet og Holbæk Kommune betaler 100.000 kroner til TV2 Zulu for at få arrangementet til byen.

Pengene tages fra puljen “Øvrige kulturelle opgaver” og for de penge vil Zulu Sommerbio stå for afviklingen, herunder rettigheder til film og musik, incl. Koda- og Gramex afgift til de to filmforevisninger.

Kulturbiografen Frysehuset dækker udgifter til oprydning, renovation og strøm i forbindelse med arrangementet. Mens Zulu står for salg af forplejning m.v.

Kultur og Fritidsudvalget behandlede sagen på sit møde den 27. april og godkendte projektet.

2 thoughts on “Kommunen giver 100.000 kroner til TV2 Zulu-arrangement

  1. Det må da være noget af et godt penge træ Holbæk har siden at der altid er penge til det. Men at lave deres veje de gider de jo ikke, men er vel heller ikke så sjovt

  2. Der er altid råd til den slags. Men når det kommer til vores børn og gamle, så skal der skæres ned.

Comments are closed.