23. september 2023

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det bliver ikke på "værftet", at udviklingspuljens penge skal deles ud efter stemmetal, men i stedet her i administrationscentret på Kanalstræde 2. Foto: Rolf Larsen.
Det bliver ikke på “værftet”, at udviklingspuljens penge skal deles ud efter stemmetal, men i stedet her i administrationscentret på Kanalstræde 2. Foto: Rolf Larsen.

holbaek-kommune-bygning-havnen-640px-foto-rolf-larsenI november måned sidste år eksperimenterede kommunens demokratieksperimentarium med lokaldemokratiet i forbindelse med uddeling af støttemidler til foreningerne.

De foreninger som var mest “vaks ved havelågen” fik størst udbytte af eksperimentet: Orø løb, p.g.a. velkoordineret forarbejde med en pæn bid af de uddelte midler.

Nu gentager kommunen demokratiforsøget på søndag klokken 10. Men forsøget finder ikke, som oprindeligt annonceret sted på Skibsværftet, men i stedet i administrationsbygningen på Kanalstræde 2.

Vi har erfaret at Orø igen møder talstærkt frem med ønsker for ca 45.000 kr. Men Orø er ikke de eneste, som ønsker at få del i midlerne. F.eks. har Svinninge Modeljernbaneklub søgt om 60.000 kroner. Modeljernbaneklubben har hårdt brug for pengene og håber på at få stemmer nok.