2. maj 2024

En knivbevæbnet røver truede sig torsdag aften til en kassebeholdningen i Aldi på Skarridsøgade i Jyderup.

Klokken 18.25 fik politiet via alarm 112 en anmeldelse fra personalet i Aldi om, at en røver netop havde forladt supermarkedet og var blevet samlet af en bil med en afventende medgerningsmand.

Den mandlige røver havde truet den kvindelige kassemedarbejder med en kniv til at udlevere den kontante kassebeholdning, som røveren lagde i en blå plastpose. Røveren løb ud af forretningen til en mørk personbil, hvori en anden mand sad afventende. De kørte væk i bilen i ukendt retning og forsvandt. Politiet ledte efter dem med flere patruljer uden at finde hverken røveren eller flugtbilen.

Røverne blev beskrevet som: A: mand, dansk af udseende, 20-25 år, 180-185 cm høj, spinkel af bygning, iført en mørk hættetrøje med en grøn jakke over, mørke bukser, talte dansk, bevæbnet med en kniv og medbragte en blå plastpose; B: mand med brunligt, kort hår – afventede i mørk bil udenfor.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket gerningsmænende eller deres flugtbil i området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.