5. maj 2024

Foto: Rolf Larsen.

Den midlertidige pensionistrabat har indtil nu været en succes. Det viser tal for december-måned. Foto: Rolf Larsen.
Den midlertidige pensionistrabat har indtil nu været en succes. Det viser tal for december-måned. Foto: Rolf Larsen.
Det var en succes for Holbæk Orø Overfarten, at indføre julerabat til pensionister.

Som en ekstra julegave til pensionisterne vedtog byrådet en særlig rabatordning for pensionister med bil med den kommunale Orøfærge.

Hvor pensionisterne før denne midlertidige rabatordning skulle betale ca. 61 kr. for en returbillet til bilen, røg prisen ned på kun 28 kr. for en returbillet.

Prisen på de 61 kr forudsatte man havde købt et tyveturs klippekort.

Ordningen vil køre frem til 1. februar. Men meget taler for at byrådet roligt kan forlænge ordningen eller gøre den permanent. En sammenligning af tallene for december måned 2013 og 2014 viser, at

I december måned 2013 blev der solgt 21 pensionistkort til biler for i alt 12.936 kr.

Med den midlertidige rabatordning så tallene for december måned 2014 således ud : 371 dobbeltbilletter med julerabat til ialt 10.388 kr, 43 enkeltbiletter med julerabat til ialt 731 kr. og 4 alm. 20 turs pensionistkort til i alt 2.464 kr. Samlet gav det et salg på 13.583 kr.

Det har altså ikke kostet kommunen penge at indføre denne midlertidige ordning, men til gengæld har der været større belægning på færgen

2 thoughts on “Pensionistrabat til Holbæk-Orøfærgen var en succes

  1. Kære politikere,

    Da I vel (forhåbentlig) er lige så kloge som andre mennesker, så ser I da helt klart en fordel for handelslivet i kommunen at fastholde denne “gratis” rabat til pensionisterne, idet det jo ser ud til, at pensionisterne vælger at tage til Holbæk By og handle i stedet for til f.eks. Kr.Hyllinge/Skibby/Frederikssund.

    Er I lige så kloge som andre mennesker 🙂 🙂 – kære politikere ??

Comments are closed.