Orøs svar på Bing Crosby

Hvornår kan vi drømme om en hvid jul? Foto: Jesper von Staffeldt.

Hvornår kan vi drømme om en hvid jul? Foto: Jesper von Staffeldt.

Bing Crosby blev verdenskendt da han under krigen indsang Irwing Berlins: White Christmas. Den blev udgivet på plade og solgt i mere end 50 milliioner eksemplarer. Der blev senere lavet en spillefilm over melodien i midten af 50érne.

Selv om Bing Crosby døde for snart 40 år siden, lever hans ånd stadigvæk i hvert fald på Isefjordens Perle i form af musikren Hans Knudsen. Åh nej sagde Holbaekonline.dk´s medarbejders bedste halvdel, da hun så sin mand sammen med Hans Knudsen begive sig ned mod Brugsen for at optage White Christmas i en meget lokal udgave. Hvad mon de to kan lave af musikalske ulykker?, tænkte hun.

Som billedet over denne artikel tydeligt viser, så blev det en ikke helt almindelig “White Christmas”. Videoen vil blive sendt på Lokalkanalen den 24. december om formiddagen.

Læs også: Ta’ med til julehygge på Orø Færgen

2 kommentarer

Leave a Reply