3. maj 2024

Orø Kro. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Orø Kro fået ny forpagter. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
Orø Kro fået ny forpagter. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.
Orø Kro har fået ny forpagter. Det er den 32-årige Kasper Henriksen fra Roskilde.

Kasper Henriksen er udlært kok, og har siden 2004 arbejdet som sådan på restauranter i Roskilde, København, Grønland og Frankrig.

Derudover har han de seneste fire år, som selvstændig kok, leveret mad til firmaer og private selskaber, forsamlingshuse og meget andet.

Sideløbende med arbejdet som kok har Kasper arbejdet med belastede unge.

Under Kaspers ledelse vil Orø Kro fortsat tilbyde kurser, møder, weekendophold, julefrokoster, juleophold m.v. – samt, selvfølgelig, nytårsaften, fejring af mærkedage og afholdelse af private fester.

Restaurant og krostue fortsætter, men vil selvfølgelig komme til at bære præg af at der er en ny mand bag roret.
Kasper ønsker at fastholde og udbygge kroens status som det naturlige samlingspunkt på Orø, og også være med til at åbne omverdenens øjne for øens fortræffeligheder.

Orø Kro vil fortsætte med det samme madkoncept, men der vil komme meget mere hjemmelavet mad på menuen. Eksempelvis vil stegt flæsk fremover blive som vor farmor lavede det ─ med ben på hver andet flæskestykke så det bliver så kraftfuldt som muligt ─ og så med Jysk tilbehør til naturligvis!
Orø Kro vil fremover satse på god gammeldags mad som vi kender den fra vores barndom, og brødet vil være hjemmebagt ─ ikke noget med købebrød og bake-off.

Med både kok, slagter og pølsemager i huset bliver der også basis for egne udskæringer, og retter lavet helt fra bunden. Kromad når det er bedst!

Orø Kro vil fremadrettet også levere mad ud af huset til firmaarrangementer og private fester på hele Sjælland og i København, startende med julefrokoster der vil blive bragt ud af lokale vognmænd.

1 thought on “Ny forpagter på Orø Kro

  1. Så kan man måske igen inviterer sine gæster derop! Hvis man kan regne med veltillavet mad!

Comments are closed.