Cyklede for den gode sag

Rolf Sørensen i snak med svømmeren Lasse Winther Andersen under tirsdagens godgørenheds-cykling i Ahlgade. Foto: Alex Christensen.

Rolf Sørensen i snak med svømmeren Lasse Winther Andersen under tirsdagens godgørenheds-cykling i Ahlgade. Foto: Alex Christensen.

Den tidligere profressionelle cykelrytter Rolf Sørensen var med, da der i går blev cyklet penge ind til det afghanske Kvindelandshold i cykling.

Arrangementet fandt sted foran butikken Noa Noa i Ahlgade og udover cykelrytterne, deltog mange andre i indsamlingen ved at cykle. Hver kørte kilometer giver 20 kroner i støtte til det afghanske kvindelandshold og deres drøm om at deltage i De Olympiske Lege i Japan om seks år.

Det er Noa Noa butikkerne giver pengene for de kørte kilometer.

Rolf Sørensen er tilknyttet projektet som ekstern coach og skal hjælpe med at skabe fokus omkring kampagnen, og komme med konkrete tips og træningsforslag til kvinderne.

– Jeg må ærligt talt indrømme, at jeg aldrig havde forestillet mig at blive involveret i et projekt, som skal hjælpe et afghansk kvindecykelhold med at komme til OL. Men jeg var med det samme tændt på idéen, og det er en sag, jeg er stolt over at være med til at bakke op om, har Rolf Sørensen tidligere udtalt om projektet.

Blandt de mange der cyklede penge hjem til den gode sag var U-landsholdets Jakob Egholm og Tølløse-rytteren Mads Pedersen fra Team Cult og svømmeren Lasse Winther Andersen fra Holbæk.

Også det afghanske kvindelandsholds manager, amerikaneren Shannon Galpin var til stede i Ahlgade.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply