Sparekassen Sjælland har fået nyt logo

Sparekassen Sjælland har fået nyt logo.

Sparekassen Sjælland har fået nyt logo.

Tirsdag afslørede Sparekassen Sjælland sit nye farvefulde logo – væk er det S’et med “prikken” over – ind kommer et et rødt og grønt logo af halvcirkler/halvmåner.

Gennem de seneste seks måneder har Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn arbejdet hen imod et nyt logo og ny fælles visuel ide på tværs af Storebælt.

De to sparekasser er nu klar til at præsentere resultatet af de fælles anstrengelser. Det betyder at samtlige afdelinger, samt de to hovedsæder i Faaborg og Holbæk får nye skilte i løbet af den næste halvanden måneds tid.

Vi skrev tilbage i juni måned, at der var et nyt logo på vej. Og nu er det så kommet.
Meget af ventetiden med at få det nye logo på plads er gået med den nødvendige venten på registreringen af varmærket hos Patent- og Varemærkestyrelsen og det nye logo er nu registreret og dermed kan forvandlingen af de to sparekassers visuelle udtryk begynde.

Ikonet i det nye logo er kreeret som en fri fantasi over bogstavet S i ordet ”sparekasse”. De to sparekasser lægger vægt på, at de fortsat er sparekasser.

Almindeligvis har danske sparekasser været kendetegnet ved at bruge den røde farve i deres logoer, mens traditionelle banker, har benyttet blå og grøn. Det nye logo bruger, rød, grøn og grå.

Det nye ‘S’ i logoet i den lysgrønne-farve skal symbolisere virkelyst, den røde farve symbolisere hjerteblodet og den grå farve symboliserer den erfaring, som de to sparekasser har samlet sig siden Sparekassen Sjælland blev grundlagt i 1825 og Sparekassen Faaborg i 1825.

Leave a Reply