Til havefest med Rasmus Nøhr og 2000 andre gæster

Københavneren Rasmus Nøhr spiller for omkring 2000 gæster ved "havefesten" på Tuse Næs. Foto: Rolf Larsen.

Københavneren Rasmus Nøhr spiller for omkring 2000 gæster ved “havefesten” på Tuse Næs. Foto: Rolf Larsen.

På trods af enkelte byger – så var stemningen god under lørdagens koncert med Rasmus Nøhr på Tuse Næs.

Her havde Line Göllnitz budt indenfor i sin have på Tuse Næs Vej 19 til gratiskoncert med den populære sanger i noget der bedst kan betegnes som en stor havefest med naboer, venner, familie og alle de andre som kom forbi.

“Hva’ så Tuse Næs” – råbte Rasmus Nøhr fra scenen, med sit charmerende smil og bød på den måde velkommen til koncerten, der bød på en god blanding af sange, som alle passede perfekt til havefesten.

For at få sådan en forvokset havefest til at fungerer, havde Line Göllnitz fået hjælp fra omkring 50 frivillige og under koncerten var der mulighed for at købe øl, vin, vand og grill-mad. Og indtægterne fra salget bruges til nogle af de udgifter, som der er ved sådan et arrangement.

Det var tredje gang, at Line Göllnitz og Rasmus Nøhr bød på gratiskoncert, og det bliver nok heller ikke sidste gang. Begge gav overfor Holbaekonline.dk udtryk for, at de gerne gør det igen næste år – og Line forklarede, at hun har masser af plads til endnu flere gæster på markerne ved siden af.

Da koncerten var gratis er det svært at sige præcis hvor mange der havde fundet vej til Lines have, men det vurderes at omkring 2000 var kommet for at være en del af festen og de kom ikke kun fra Tuse Næs eller Holbæk – men fra et stort opland.

Holbaekonline.dk sender søndag den 7. september klokken 22.00 en reportage på LokalKanalen fra dagen med et interview med både Line Göllnitz og Rasmus Nøhr. Udsendelsen genudsendes den efterfølgende mandag og torsdag – begge dage kl. 8.30. Du kan se en smagsprøve under artiklen.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

Leave a Reply