12. juli 2024

Der var ikke mange besøgende på havnen i forbindelse med TV2 på tour. Foto: Rolf Larsen.

Der var ikke mange besøgende på havnen i forbindelse med TV2 på tour. Foto: Rolf Larsen.
Der var ikke mange besøgende på havnen i forbindelse med TV2 på tour. Foto: Rolf Larsen.
Der var ikke mange publikummer, som havde valgt at besøge havnen i forbindelse med TV2 på tour arrangementet i sidste uge. Men hvor mange så med hjemme på tv’et?

Holbaekonline.dk har kigget nærmere på TV2s officielle seertal og ifølge dem var der 59.938 der havde valgt at se med da TV2 sendte fra Holbæk i programmet TV2 På Tour – I Danmark onsdag kl. 12.14.

Torsdagens seertal var en smule bedre, her havde 64.880 seere nemlig valgt at tænde for fjernsynet kl. 12.14 og se med fra Holbæk.

Det giver i alt 124.818 seere. Hvor mange af dem, der så med begge dage vides ikke.

Byrådet besluttede at bruge 300.000 kroner på arrangementet, dermed kan man lidt populært sige, at politikerne har betalt 2,40 kroner pr. seer.

Læs også: TV2 på tour i Holbæk: Kultur og Fritidsformanden er tilfreds med seertallene

5 thoughts on “Så mange så TV2 på tour fra Holbæk i fjernsynet

 1. Nu skal alt jo ikke gøres op i penge og deltager antal – Dette arrangement er en del af byrådet måde at få store som mindre arrangementer til byen – og på sigt vil det måske give store arrangementer til byen – hvis man bare læner sig tilbage og intet gør – så er det 100 % sikkert at man ikke få noget til byen – det kan godt være 300.000 kr. lyder meget men med 125000 seere midt i sommer ferien og midt på dagen må man da sige det er ok. Vi er mange der allerede glæder os til næste arrangement – for dem vil der helt sikkert komme mange flere af 🙂 Holbæk er og vil blive en aktiv by hvor man ikke er bange for at sige ja nye tiltag 🙂

 2. i forhold til økonomi og havneprojekt er det vist en lille bitte dråbe i vandet. Synes det er et flot antal. I forhold til hvad der ellers bruges penge på så er det en god idé!!!!

 3. Hans har evig ret. Godt byrådet satser på at udvikle kommunen og ikke afvikle den.

 4. FAKTA: Der var ikke mange på havnen og se cykelløbet for Kids eller TV2’s storskærmsvisning af Tour De France.

  Og så er der vel ikke mange byrådsmedlemmer eller borgere som har en interesse i at afvikle kommunen…

 5. “Holbæk er og vil blive en aktiv by hvor man ikke er bange for at sige ja nye tiltag ”

  Jaja men hvorfor har Holbæk kommune ikke en: Havnefest når nu der er en havn, eller en byfest som så mange andre byer har (med stor succes) og kunst i det offentlige rum:
  – Ja der er Holbæk igen cirka 10-20 år bagude i.fht mange andre byer…

Comments are closed.