16. juli 2024

Holbaekonline.dk har forelagt formand for Kultur og Fritidsudvalget, Emrah Tuncer (R) seertallene for de to TV2 på tour-udsendelser fra Holbæk, og de tal han er tilfreds med.

Som vi tidligere har skrevet, så fik de to udsendelser fra Holbæk, som blev sendt onsdag og torsdag i sidste uge, tilsammen knapt 125.000 seere og det er Kultur og Fritidsudvalgets formand tilfreds med:

– Generelt er det ikke særlig ofte, at Holbæk bliver omtalt på nationalt TV overhovedet. Så allerede det faktum, at vi var på to dage i over 2 timer var fantastisk. At nå ud til 120.000 mennesker er mange, og her skal man tænke på, at der jo er tale om folk fra hele landet. Det er mit indtryk, at Holbæk tog sig rigtig godt ud i programmerne, siger Emrah Tuncer og fortsætter:

– Samtidig har jeg bemærket, at der fortsat vises billeder fra Holbæk i TV2 på Tour programmerne de følgende dage i forbindelse med andre indslag. Så det er slet ikke dårligt. Yderligere har der været delt billeder på Facebook – bl.a fra børnecykelløbet, ligesom der ligger en flot Holbæk præsentation på Youtube udarbejdet af TV2 om Holbæk. Det vil også komme frem, når folk søger på Holbæk.

– Og så skal vi jo huske på, at det er et led i vores eventstrategi. Vi skal udvikle og lære sammen, og være glade for hvert skridt vi tager fremad, slutter Emrah Tuncer.

Læs også: Så mange så TV2 på tour fra Holbæk i fjernsynet