25. april 2024

To mænd forsøgte i går at stjæle penge fra kasseapperatet i HiFi-Klubben i Nygade – og muligvis også i Fona på Ahlgade.

Tirsdag eftermiddag kl. 15.38 anmeldte persnalet i HiFi-klubben, at der havde været to mænd inde i forretningen og den ene havde distraheret ekspedienten, mens den anden gik hen til kasseapperatet og forsøgte at åbne det. Mændene var derefter gået fra stedet og personalet kunne via forretningens overvågning se hvad der var sket.

Kort efter fik personalet oplysninger om, at den ene af de to mænd nu befandt sig i FONA. En ekspedient løb hen til FONA, hvor han med sin mobiltelefon tog et foto af den ene af de to mænd (A), der straks løb fra butikken og løb nu sammen med den anden (B) i retning mod Sct. Nicolai kirke, hvor de to mænd nu løb i hver sin retning.

Politiet har nu afhørt personalet i både HiFi-klubben og i FONA i et forsøg på at få identificeret de to mænd.

De to mænd blev beskrevet som:

A: Mand, dansk af udseende, 30-40 år, 185-190 cm, kraftig af bygning, kort lyst hår, talte dansk, iført mørk langærmet T-shirt, sandfarvede shorts og Nike sko med neon-grønt log.

B: Mand, dansk af udseende, 30-40 år, 180-185 cm, kraftig af bygning, skaldet, bar briller, iført mørkeblå-ternet skjorte med brune striber og korte bukser.

Lokalpolitiet i Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærketde to mænd i området, eller som kan give oplysninger om deres identitet. Politiet kan kontkates på tlf. 114.