2. maj 2024

Cykelfans har noget at se frem til, når TV2s event TV2 på Tour kommer til Holbæk. Men det betyder også trafikale ændringer for byens borgere mens tv-stationen er i byen.

Som vi tidligere har skrevet, så har byrådet besluttet at bruge 300.000 kroner på at få TV2 til at komme til Holbæk i forbindelse med tv-stationens event TV2 på Tour.

TV stationen kommer til Holbæk med sit Tour de France-studie onsdag d. 9 og torsdag d. 10. juli.

Studiet bliver stillet op på ved værftet på havnen, hvorfra der skal sendes 50 minutters formiddags-tv og indslag i forbindendelse med dækningen af cykelløbet i Frankrig.

I forbindelse med eventet bliver der bl.a. arrangeret cykelløb for børn og voksne og der vil blive vist Tour de France på storskærm.

Holbæk Kommunes chef for Kultur- og Fritid, Brian Worm Ahlquist lover, at der vil være noget for enhver smag og for alle aldre:

– Derfor tror jeg også, at der kommer rigtig mange mennesker ned på havnen for at være med, siger Brian Worm Ahlquist.

Cykelløbet for børn køres den 9. juli,mens juniorer og voksne kører den 10. juli.

– Det er jo sommerferietid, så der kan måske være god brug for at brænde lidt kalorier af ved at træde i pedalerne. Alle er velkomne, og der køres på lukkede rundstrækninger, så man kan færdes sikkert, siger Brian Worm Ahlquist.

Byen spærres af og ingen biler med Orø-Holbæk Færgen
For at kunne lave cykelløb bliver dele af Holbæk by spærret af, så man mellem klokken 10 om formiddagen og 16 om eftermiddagen i de to dage ikke vil kunne komme ind eller ud i bil eller andre motorkøretøjer.

Det har også betydning for dem der skal til eller fra Orø på de to dage mellem kl. 10 og 16. De må nemlig lade bilen blive hjemme – eller i stedet tage Østrefærge.

Også busruterne 228, 503, 504 og 502 er berørt af arrangementet og lægges om.

Læs også: Vedtaget: Byrådet bruger 300.000 på TV2-event.

1 thought on “TV2 event for cykelfans i Holbæk

  1. Hvorfor pokker skal Holbæk bruge skattepenge på et skide cykel løb, særlig når De piver over at de ikke har nogle penge.

Comments are closed.