Mini Folk-festival på Orø

Hovednavnet Engle Om Natten.  Fra venstre: Kaj Trojahn, Simon Bordal, Susanne Schjellerup, Mette Petersen. PRfoto.

Hovednavnet Engle Om Natten. Fra venstre: Kaj Trojahn, Simon Bordal, Susanne Schjellerup, Mette Petersen. PRfoto.

Orø-gruppen “Engle om Natten” er hovednavnet på en mini Folk-festival som holdes på Hestebedgård på Orø lørdag den 28. juni.

Det er lokale græsrødder, der står bag ”Sommer og Musik på Hestebedgård”. Ideen er at skabe en tilbagvendende folk-festival, og gerne med større program allerede næste år.

I år er hovednavnet samt sagt Orø-gruppen ”Engle om Natten”, som er blevet populær med sin helt egen musik. Det er smukke klange og vedkommende tekster, hvor inspirationen fra øen og fjorden er tydelig. Ud over englene spiller trioen M*A*M, som spiller bred folk-music. Det gør sangeren Niels også, som er tredje navn på programmet.

– Vi tror, der kan dukke en spillemand op med en violin i kufferten, og det har vi plads til”, siger en af arrangørerne, Simon Bordal fra gruppen Engle om Natte og fortsætter:

– Vi arrangerer denne dag sammen med Hestebedgårds bestyrelse, og den helt nyistandsatte Staklade bliver ramme om programmet. Det er et utroligt smukt rum, som vi glæder os til at spille i. Hvis alt går vel kommer vi igen næste år. Vi savner en folk-festival på disse kanter, og synes Orø er det helt rigtige sted.

Ud over musikken kan publikum nyde tiden med øl, vand, kaffe og masser af hjemmebag. Der er fri entré. Og vil besøgende bruge en hel dag på Orø, er der bl.a. lokalt kræmmermarked på pladsen overfor Brugsen fra 10 til 14.

Info:
Mini Folk-festival
Dato: Lørdag d. 28. juni 2014 kl. 14.00 – 18.00
Sted: Hestebedgård, Kattekærstrædet 10, Orø, 4300 Holbæk
Gratis entré

Leave a Reply