Større Aldi på vej til Holbækkerne

Den nuværende Aldi butik skal rives ned for at give plads til en ny og større butik. Foto: Rolf Larsen.

Den nuværende Aldi butik skal rives ned for at give plads til en ny og større butik. Foto: Rolf Larsen.

Inden udgangen af 2015 forventer Aldi at kunne åbne en ny og større butik på Borgmester N.E. Hansens vej i Holbæk.

Holbæk Byråd godkendte på sit seneste møde forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 og Lokalplan 1.38, som gør det muligt at udvidde Aldi-forretningen og samtidig udvidde antallet af p-pladser.

Ejendoms– og Udviklingschef hos Aldi, Jonas Nyrop Vestermann fortæller til Holbaekonline.dk, at man har planer om nedrive den nuværende butik for at gøre plads til en ny moderne Aldi butik:

– Butikken vil blive opført i arkitektonisk høj kvalitet med store glaspartier kombineret med murede fader. Butikken får et bruttoareal på ca. 1160 kvm., hvoraf salgsarealet vil udgøre ca. 760 kvm. Butikken indrettes med brede gange, Pantautomat, nye moderne kassebånd med bagbånd, bakeoff og bliver i sin indretning lys og venlig.

Lokalplansforslagene er i øjeblikket i offentlig høring frem til den 15. august 2014, hvorefter arbejdet kan gå igang, hvis der ikke er indsigelser eller ændringer.

– Vi forventer at kunne invitere kunder indenfor i den nye butik i slutningen af andet halvår 2015, fortæller Jonas Nyrop Vestermann.

Leave a Reply