Holbæk er med til Folkemødet

Foto: Michael Johannessen.

Foto: Michael Johannessen.

Holbæk er også tilstede ved Folkemødet i Allinge på Bornholm.

Holbæk Teater har, som vi tidligere har skrevet, sendt teaterdokumentaren “ULTIMATUM” om alkohol- og stofmisbrug.

Demokratieksperimentariums rødepostkasse i Allinge - her kunne man poste ideer til demokratiske eksperimenter og vinde et kulturophold på Vandrerhjemmet med tur til Tyrkisk bad og Brorfelde. Foto: Michael Johannessen.

Demokratieksperimentariums rødepostkasse i Allinge – her kunne man poste ideer til demokratiske eksperimenter og vinde et kulturophold på Vandrerhjemmet med tur til Tyrkisk bad og Brorfelde. Foto: Michael Johannessen.

Forestillingen spillede fredag aften i Missionshuset i Allinge. Stykket er blevet til i samarbejde med landsorganisationen TUBA (Terapi og rådgivning for Unge, der er Børn af Alkoholmisbrugere).

Demokratieksperimentarium i Allinge
Også Holbæk Kommune er tilstede på Folkemødet, hvor man præsenterer “Demokratieksperimentarium”. Hele gruppen bag Demokratieksperimentariet, i alt syv politikere, samt nogle lokalforumkonsulenter, frivillighedskoordinatorer, den administrative projektgruppe bag Demokratieksperimentariet samt koordinatoren for ungdomsbyrådet og en ung pige, der har deltaget prohektet CityLab er tilstede i Allinge.

Fredag havde Demokratieksperimentarium to arrangementer. Det første første fandt sted ved middagstid under overskriften “Borgeren ind i maskinrummet” handlede om hvordan kommunen, sammen med borgerne, kan nytænke måden som kerneopgaverne løses på og hvordan borgernee helt ind i “maskinrummet”.

Om aften var det så blevet tid til det andet arrangement, der under overskriften “af med støvet og op af sofaen” handlede om hvad et demokratiseksperimentarium og om hvordan man politiker og borger i en kommune der vil eksperimentere med lokaldemokrati.

Også i dag lørdag, er der et arrangement med Demokratieksperimentarium hvor der under overskriften “Aktive lokalområder – hvordan?” snakkes om hvordan kommunen bedst kan støtte det lokale initiativ og om de lokale ildsjæle overhovedet har brug for kommunen.

Læs også: Rygerformand fra Stenlille til Folkemøde på Bornholm

Holbaekonline.dk's Michael Johannessen til Folkemøde på Bornholm.

Holbaekonline.dk’s Michael Johannessen til Folkemøde på Bornholm.

Holbaekonline.dk er taget til Folkemødet i Allinge på Bornholm for at finde historier af lokal interesse og give et lokal alternativ til den massive dækning på de store landsdækkende medier.

Leave a Reply