18. maj 2024

Så ta´r vi cyklerne frem... Foto: Jesper von Staffeldt.

Så ta´r vi cyklerne frem... Foto: Jesper von Staffeldt.
Så ta´r vi cyklerne frem… Foto: Jesper von Staffeldt.
Er der en ting som ikke mangler nu her på Orø, så er det cykler. Nu er der nemlig hele tre aktører, som udlejer cykler på øen.

De tre cykeludlejere er OrøKontoret på Bygaden, som hidtil midt på øen og med meget begrænset åbningstid, så er Orø Kro og Kursuscenter også startet med at udleje deres cykler – men dog kun til kroens egne gæster, og som tredje aktør er nu kommet Ø-butikken på Næsbyvej. Ved sidstnævnte aktør er der den fordel at hvis man ringer til Ø-butikken inden man kommer til Orø, så bliver cyklen eller cyklerne bragt til en af de to færger. Herved sparer man en længere gå-tur.

2 thoughts on “Orø: Det cykler bare derud-ad

  1. Det er da vist lige værd at have med, at det er “Lauget for småerhverv” der står bag de cykler som kan lejes fra Ø-butikken – Flere småerhverv har fået cyklerne hjem, til udlejning og reklame for den enkelte aktør.

    Det er dog til vores alles held, at Ø-butikken vil stå for at leje disse cykler ud, det giver nogle muligheder som vi alle er glade for – med samarbejde kommer vi nemlig rigtig langt.

    De enkelte aktører/småerhverv bag, på nuværende tidspunkt, “lauget for småerhverv” og derved cyklerne er:
    Ø-butikken, Hasselgården, Galleri ArtDoor, Østervanggården, Foreningen Orø Vikingelaug og Orø Motionscenter.

    Med dette initiativ er der grobund for et godt samarbejde mellem alle aktører på Orø, der vil være med i projektet.

  2. 9 & 10 juli kommer det også bare til at cykle derud-ad, hvis man tror man skal have bil med i perioden 10-16. For havneområdet i Holbæk er afspærret p.g.a. cykelløb. Biler henvises til Trækfærgen

Comments are closed.