7. maj 2024

tang, tang og atter tang.. Foto: Jesper von Staffeldt.

tang, tang og atter tang.. Foto: Jesper von Staffeldt.
tang, tang og atter tang.. Foto: Jesper von Staffeldt.
Både på Orø og andre steder i Danmark døjer man stadig under følgerne af en kraftig storm og en stormflod i henholdsvis september og december måned sidste år.

Ved Orø Stand ligger der nærmest uendelige mængder af tang ved badestranden fra campingen og ned til institutionen Orø Strand. Før stormfloden, var er en såkaldt trampesti, nu må den nærmest kaldes en tang-trampesti. Hvornår den store mængde tang bliver fjernet vides endnu ikke , men man må håbe det bliver inden feriesæsonen for alvor starter om et par måneder.

Ejerne af Orø Camping har i de seks år de har haft stedet, absolut ikke oplevet nogen dans på roser, der har været forskellige problemer med fredningsmyndigheder og kommune, kloakering og dræning gav hovedbrud, dertil kom økonomiske problemer fordi campingen er for lille til at give en fornuftig forrentning og her på det sidste så var stormfloden særdeles hård ved dette populære freiested. Og som salt i såret, var stormflodsrådet, som skulle stå for udbetalingen af erstatningen ikke nogen let partner “at danse med” oplyste en af ejerne af Orø Camping, Henrik Jensen til TV2 News. Nu er campingen igen åben, men på meget spartanske betingelser.

1 thought on “Orø: Tang, tang og atter tang så langt øjet rækker

  1. Henrik Jensens kone oplyste i dag til Holbaekonline.dk ,at campingpladsen først starter op på fuld styrke til påske. Det er pt. ikke muligt f.eks. at bruge toiletter og badefaciliter, men til gengæld kunne hun oplyse at efter TV2 News og DR har beskæftiget sig med den langsommelige behandling hos Stormflodsrådet, er der for alvor kommet skred i tingene.

Comments are closed.