19. april 2024

En 34-årig mand blev fredag idømt 4,5 års fængsel for bl.a. at have sat ild til denne stråtækte ejendom. Foto: Skadestedsfotograf.dk/Johnny D. Pedersen.

Politiet efterlyser en lille lys bil i forbindelse med branden i denne ejendom torsdag aften. Foto: Skadestedsfotograf.dk/Johnny D. Pedersen.
Politiet efterlyser en lille lys bil i forbindelse med branden i denne ejendom torsdag aften. Foto: Skadestedsfotograf.dk/Johnny D. Pedersen.
Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en lille bil i forbindelse med en sag fra Jyderup, hvor en 28-årig mand først fik klippet et led af sin lillefinger og derefter fik sat sit hus i brand.

Politiet beder om oplysninger om en lille bil af ukendt mærke, lys – muligvis grå eller blålig, som blev set holdende tæt på Hejrebjergvej ved Jyderup kl. 20.29 torsdag aften. Der er normalt ikke parkeret biler på stedet.

Bilen er interessant for politiet i forbindelse med efterforskning af en sag om bl.a. brandstiftelse i en ejendom på Hejrebjergvej. Ejendommens 28-årige, mandlige beboer fik i samme forbindelse klippet et led af en finger og blev truet med en pistol, da to rockerlignende mænd dukkede op for at inddrive narkogæld kort tid før, at branden blev opdaget kl. 20.29.

Personer med oplysninger om bilen eller sagen i øvrigt bedes kontakte Midt- og Vestsjællands politi, tlf. 4635 1448 eller nærmeste politi på tlf. 114.

Læs også: Havde narkogæld: Fik finger klippet af og huset sat i brand