19. april 2024

Specialpatruljen fra Lokalpolitiet i Holbæk fandt torsdag formiddag våben og stoffer på to adresser i vores område.

Klokken 09.05 ransagede specialpatruljen en adresse i Kirke Eskilstrup, da man havde mistanke om, at beboeren – en 34-årig mand – havde euforiserende stoffer. Under ransagningen fandt politiet en joint, ca. et halvt gram potmix og syv jagtpatroner.

Den 34-årige beboer blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer og de fundne effekter blev beslagtlagt som beviser. Den 34-årige vil høre nærmere, når sagerne mod ham skal afgøres.

Fandt hash og ulovlig kniv
Efter ransagningen i Kirke Eskilstrup fortsatte specialpatruljen til Jyderup, hvor de klokken 10.53 gik igang med at ransage en 40-årig mands hjem. Her var der også mistanke om, at der var euforiserende stoffer.

Politiet fandt 27 gram hash, 4 gram pot, 8 gram skunk og en enhåndsbetjent foldekniv med låsbar klinge og bladlængde på 8 cm. Det hele blev beslaglagt og den 40-årige mand blev sigtet for overtrædelse af både våbenloaven og lov om euforiserende stoffer. Den 40-årige vil også høre nærmere, når hans sager skal afgøres.