20. maj 2024

Det socialdemokratiske medlem af Udvalget for kultur og fritid, Steen Klink, mener ikke, at Holbæk Kommune skal bruge 800.000 kroner ekstra (i forhold til sponsoraftalen i dag) årligt i tre år på at sponsorere Holbæk B&Is elite-afdeling.

Aftalen om sponsoratet, som er blevet forhandlet mellem Holbæk B&I og Holbæk Kommune er blevet til, fordi fodboldklubben har et underskud i år på 907.000 kroner. Et underskud der er kommet bl.a. fordi at man har brugt 500.000 kroner mere end budgeret i Nordvest FC og fordi man ikke har fået så mange penge ind fra sponsorer, som man havde regnet med.

Til det skriver Steen Klink på sin Facebook-profil:
“Man tror, at det er løgn – der har simpelt hen ikke været styr på noget som helst”.

Steen Klink, der har givet Holbaekonline.dk lov til at referere fra hans private profil skriver om aftalen:

“Desværre syntes enkelte medlemmer af udvalget, at det var en god idé.”

Holbæk Kommune har stillet en lang række krav i aftalen, som skal gøre kommunen mere kendt, bl.a. gennem tv-eksponering, reklamer på stadion og ved at få kommunens våbenskjold på spillertøjet.

Men det har Steen Klink ikke meget til overs for:

“De 2,4 mill. kr. skal så ‘gå til at brande’ Holbæk kommune. Et fodboldhold i landets tredje bedste række . . . come on”.

og han fortsætter:

“Hvis Holbæk kommune virkelig skal “brandes” via en sportsklub – så hvorfor ikke give Lammefjorden eller Mørkøv KFUM de 2,4 mill. kr. – på to år kunne disse klubber så være i håndboldens 1. division o.s.v…..”

Steen Klink er det ene af to socialdemokratiske medlemmer af Udvalget for Kultur og fritid, som også tæller hans partikammerat Jørgen Topsøe Jensen, og Venstres Pernille Kruse og Bjarne Kongsted, samt de radikales Emrah Tuncer, som også er formand for udvalget.

Tema: Nordvest FC i økonomiske problemer