12. juni 2024

Carsten Fink slutter efter 28 år i byrådet for Socialdemokraterne. Foto: Jesper von Staffeldt.

Carsten Fink slutter efter 28 år i byrådet for Socialdemokraterne. Foto: Jesper von Staffeldt.
Carsten Fink slutter efter 28 år i byrådet for Socialdemokraterne. Foto: Jesper von Staffeldt.
Socialdemokraten Carsten Fink har siddet 28 år i byrådet, og allerede for 4 år siden meddelte han, at det var hans sidste byrådsperiode.

Så farvel til politisk arbejde og pr. 1 maj også farvel til sit job i told- og skattevæsenet, som han har bestridt i mere end 40 år. Goddag til mere fritid, som bl.a. skal bruges på at læse bøger og sejle.

Carsten Fink er født i Sydhavnskvarteret i København og i en alder af 5 år flyttede han med sine forældre til Holbæk, hvor hans mor overtog Ankerhus Broderimagasin, hvor hun i øvrigt var blevet udlært.

Carsten kommer ikke fra et politisk hjem, han ved faktisk ikke hvad hans far og mor stemte, men det var et hjem hvor man talte meget om hvad der er rigtig og hvad der er forkert.

Carsten blev elev på Kalundborg Toldkammer og har siden arbejdet inden for told- og skattevæsenet i over 40 år, hvilket har givet ham fortjenstmedaljen og som han pænt har sagt dronningen tak for. (Borte er den tid hvor rigtige socialdemokrater sagde nej tak til medaljer).

Carsten Fink har først og fremmest interesseret sig for det sociale område og har lagt et stort arbejde i bygning af ældreboliger som afløsning for de gamle nedslidte plejehjem i kommunen.

I interviewet med Søren Wolstrup, som vi bringer herunder, fortæller han også, at han ikke ser nogen risiko for socialdemokratiet ender i samme situation som SF ved nu at indgå et samarbejde med blå blok, men han ser gerne en ændring i magtforholdet mellem folkevalgte politikere og administrationen.

Nedestående web-tv interview bør ses i HD-kvalitet:

1 thought on “Web-TV: Portræt af snart tidligere byrådsmedlem Carsten Fink

  1. Vil hellere høre hans kommentarer til byggeprojektet som måske kommer i Svinninge

Comments are closed.