3. maj 2024

Nordvest FC tabte på hjemmebane til B1908 på trods af et indimellem godt spil. Foto: Rolf Larsen.

Nordvest FC tabte efterårets sidste kamp, da holdet spillede mod b1908 på Holbæk Stadion fredag aften.

Nordvest kom bedst fra start og fik på under halvandet minut kampens første mål, da Thomas Jensen scorede til 1-0.

Fire minutter efter fik B1908 sin første mulighed for at score, men bolden røg forbi Nordvest FCs mål. Igen et minut efter havde gæsterne en mulighed, men heller ikke denne gang kunne de ramme mellem stængerne.

I 10. minut fik B1908 et hjørnespark, som endte med at gå lige i hænderne på NVFCs målmand Lasse Sømmergaard. Og herefter dominerede B1908 kampeni 20 minutter, dog uden at det blev til chancer.

I 31. minut havde hjemmeholdet en chance for at udbygge føringen, men bolden blev taget af B1908 målmanden. Tre minutter senere var NVFC tildelt et frispark et godt stykke uden for feltet. Og selvom sparket var hårdt og så præcist ud, så endte bolden forbi målet.

Og så fik B1908 en kæmpestor chance foræret, for Sømmergaard fik lavet en fejlaflevering og forsøget på at redde den, endte med et hjørne til B1908. Hjørnesparket blev sendt korrekt ind i feltet og her stod B1908-spillerne klar og fik skudt den mod målet. Men Sømmergaard var på plads, tog bolden og reddede dermed lidt af æren.

Med knapt ti minutter tilbage af 1. halvleg, var det igen B1908 som pressede og havde tre-fire chancer for at score. Men hver gang gik bolden forbi Nordvests mål.

Dermed var Nordvest FC foran 1-0 ved pausen.

Seks minutter inde i 2. halvleg fik Nordvest FC sin første gode chance, men det forblev ved chancen, for bolden løb forbi målet og en chance to minutter senere endte ikke bedre.

Herefter var det knapt så spændende en kamp. Begge hold forsøgte at holde på bolden og på trods af både frispark og gule kort, så kom det ikke til nogen farlige afslutninger.

I 29. minut fik hjemmeholdet endelig en god mulighed, men B1908s målmand var på sin plads og tog bolden.

Et hurtigt spil op ad banen og et præcist skud sendte bolden i Nordvests FCs mål en halv time efter pausen og dermed udlignede gæsterne til 1-1 ved Thomas Christiansen.

Udligningen fik Nordvest FC mandskab til at rykke sammen og på fem minutter kom der tre store chancer til hjemmeholdet, der dog ikke endte med scoring.

Men så, i 87. minut bragte Sian Hansen B1908 foran med en scoring til 1-2.

I kampens sidste minutter, forsøgte Nordvest FC tre-fire gange at få mål, men enten blev bolden grebet af B1908s målmand, eller også gik den forbi målet.

Dermed sluttede kampen med en 1-2 sejr til gæsterne fra B1908.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.

1 thought on “Nordvest FC tabte på hjemmebane

1. NVFC holdet det er et hold med mange gode takter, det så vi under kampen. Så nu regner vi med at trænerne her i vinteren får rettet holdet ind, så de er klar til forårets kampe med masser af sejre.

Så Pøj – Pøj og mange gode kampe til NVFC.