30. maj 2024

Onsdag var politiet på færdselskontrol i Holbæk Kommune og torsdag gentog man ‘successen’ og fik flere syndere i fælden.

Kontrollen foregik mellem kl. 15.30 og 22.30 og i alt 36 køretøjer blev kontrolleret. Selvom det primært var ulovlige knallerter man kiggede efter, så blev også andre trafikanter kontrolleret af ordensmagten.

Kontrollen afslørede otte knallerter som var ændret, så de kunne køre hurtigere – tre af knallerterne blev beslaglagt fordi det ikke var første gang, at deres ejere havde kørt på en konstruktivt ændret knallert. Der blev skrevet fire sager om befordring af passager på knallert og to sager om manglende lovlipligtig ansvarsforsikring på knallert.

En blev noteret for ikke at have brugt styrthjelm og der blev også skrevet en sag på en trafikant, som ikke efterkom politiets anvisninger for færdslen.

To trafikanter blev taget i at bruge håndholdt mobiltelefon under kørslen og en brugte ikke sikkerhedsselen.

Læs også: Færdselskontrol afslørede syndere