30. maj 2024

Arkiv foto: Rolf Larsen.

En 23-årig mand blev taget uden førerret foran retten i Holbæk på vej til en sag, hvor han var tiltalt for.. kørsel uden førerret. Arkiv foto: Rolf Larsen.
En 23-årig mand blev taget uden førerret foran retten i Holbæk på vej til en sag, hvor han var tiltalt for.. kørsel uden førerret. Arkiv foto: Rolf Larsen.
Det var tilsyneladende ikke velgennemtænkt, da en 23-årig mand fra Holbæk tog bilen, da han skulle i retten – tiltalt for kørsel uden førerret.

Kl. 1030 befandt en politimand sig ved retten i Holbæk, fordi han skulle afgive vidneforklaring mod en tiltalt i en sag om kørsel uden førerret.

Politimanden så pludselig, at den tiltalte -den 23-årige man – kom kørende til retten i sin personbil, selvom han stadig ikke havde nogen førerret. Politimanden kontaktede derfor den 23-årige og sigtede ham igen for kørsel uden førerret.

Da det nu var tredje gang inden for blot to måneder, at han blev afsløret i at køre bilen uden førerret, valgte politiet at beslaglægge hans personbil med henblik på senere konfiskation. Da den sigtede fandt ud af dette, tilkaldte han nogle venner, der ville lave uro i området.

Politiet måtte sende et par patruljer til området for at opretholde roen og for at kunne gennemføre beslaglæggelsen af bilen. Ingen andre end bilejeren blev sigtet i forbindelse med balladen i området.

Hos Midt- og Vestsjællands Politi var man torsdag formiddag ikke bekendt med udfaldet af det planlagte retsmøde. Den 23-årige vil dog på et senere tidspunkt blive indkaldt til endnu et retsmøde, når spørgsmålet om konfiskation af hans bil skal afgøres.

1 thought on “Tiltalt for kørsel uden førerret kørte til retten i bil

Comments are closed.