20. maj 2024

Ved seneste kommunalvalg i 2009 var der også kamp om at komme op og hænge i lygtepælene Arkivfoto: Holbaekonline.dk

Ved seneste kommunalvalg i 2009 var der også kamp om at komme op og hænge i lygtepælene Arkivfoto: Holbaekonline.dk
Ved seneste kommunalvalg i 2009 var der også kamp om at komme op og hænge i lygtepælene Arkivfoto: Holbaekonline.dk
Når uret rammer 00.00 går den store plakatkrig i gang rundt omkring på veje og stræder.

For når fredag bliver til lørdag, må kommunalpolitikerne og deres hjælpere begynde at sætte plakater op i lygtepælene – og der er kamp om de bedste pladser.

Især vil byernes hovedgader – og i særdeleshed Ahlgade i Holbæk – være et ‘must’ for de lokale partier. Men også andre af de store veje og områder hvor folk færdes, vil i løbet af få timer bliver overhængt med plakater.

Men denne gang er det ikke kun de lokale kandidater, som kommer op at hænge i lygtepælene også kendisser som Linse Kessler, Poul Krebs og Peter Mygind skal op i lygtepælene og reklamere for firmaet Huset Zornings kampagne ‘Stemmer på kanten’. Så må man bare håbe, at vælgerne ikke bliver så overbevist af Linse Kesslers fortrin, at de forgæves kommer til at lede efter hendes navn på stemmesedlen den 19. november. For selvom hendes navn nok er mere kendt blandt vælgerne end de fleste af vores lokale byrådskandidater er, så er hun altså ikke kandidat til byrådet.